Meteen naar de content

Altijd GRATIS verzending binnen Nederland & België!

  Return and exchange policy

  Wijzigingen in stijl, grootte en foto

  Zodra uw bestelling is geplaatst, gaat u ermee akkoord en begrijpt u dat het een op maat gemaakt product is dat onmiddellijk in productie zal gaan en dat er geen venster is om verdere wijzigingen aan te brengen.

  Adreswijzigingen

  Als u het verzendadres wilt wijzigen, stuur ons dan een e-mail met uw bestelnummer, het huidige verzendadres en het adres waarnaar u het adres wilt wijzigen. Wij kunnen het adres wijzigen tot uw bestelling ons bedrijf verlaat (wees dus snel met het doorgeven! :)

  Beschadigde/ongedrukte artikelen

  Als het product defect aankomt, zullen wij het artikel gratis opnieuw verzenden. Neem hiervoor contact op met ons en stuur hierbij een foto van uw item en uw ordernummer door naar ons. Wij zullen uw artikel opnieuw verwerken en binnen zeven werkdagen naar u verzenden.

  Als u niet tevreden bent met het  product bieden wij een nieuw product aan zonder kosten. Vul ons contactformulier in en voeg een foto van uw artikel bij met uitleg over het probleem en uw bestelnummer, een lid van ons team zal u verder kunnen helpen.

  Retourneer uw artikelen binnen zeven dagen na ontvangst van uw bestelling.

  Beschadigde/ ongedrukte artikelen kunnen alleen worden vervangen binnen 3 maanden na uw oorspronkelijke besteldatum. Na deze periode van 3 maanden is Munstideals niet verantwoordelijk voor het vervangen van beschadigde of verkeerd bedrukte artikelen.

  Let op: het ontwerp, de maat, de kleur en de afbeelding die u uploadt, worden op uw artikel gedrukt. Indien de verkeerde maat, kleur of afbeelding wordt gekozen en naar u verzonden, is Munstideals niet verantwoordelijk voor het vervangen van deze artikelen.

  Productafbeelding Disclaimer

  Hoewel wij alles in het werk stellen om onze producten nauwkeurig te fotograferen en ze in detail te beschrijven, kunnen wij niet garanderen dat elke foto in productie de werkelijke kleur van de koopwaar nauwkeurig weergeeft als gevolg van veranderingen in de schermresolutie. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de kleur, het materiaal of de maat van een artikel voordat u het koopt.

  Verloren pakketten

  Als uw pakket verloren lijkt te zijn gegaan tijdens het transport, zijn we meer dan blij om het pakket te vervangen en ervoor te zorgen dat uw bestelling zijn weg naar u maakt. Als u niet wilt dat het pakket wordt vervangen, moeten we 14 dagen wachten voordat we de bestelling terugbetalen in het geval dat het pakket zijn weg naar u vindt en wordt afgeleverd. Ons klantenserviceteam zal gedurende de twee weken regelmatig contact met u opnemen om de voortgang van uw bestelling te volgen en u van nauwkeurige updates te voorzien.

  Annuleringen/Retourneren

  Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u dit doen binnen 3 uur na het plaatsen van uw bestelling, omdat onze productie 1 dag omloopt. Bij annulering binnen de gestelde termijn, krijgt u uw geld terug. Aangezien uw gepersonaliseerde producten uniek zijn en speciaal voor u worden gemaakt, is een aanpassingskost van €9 per stuk inbegrepen in uw aankoop. Als u uw bestelling meer dan 3 uur na aankoop annuleert, betalen wij u de volledige prijs van uw artikel terug, verminderd met de €9 aanpassingskosten.

  Als u niet tevreden bent met uw ontvangen producten, stuur ons dan een e-mail op Munstideals@hotmail.com om uw probleem met onze klantendienst te bespreken. Wij zullen er alles aan doen om een goede oplossing te vinden.

  Niet goed? geld terug!

  Binnen 7 dagen.

  Gratis verzending

  In Nederland & België!

  Veilige betaling bij bekende providers!

  Versleutelde SSL beveiliging die een veilige transactie garandeerd

  1240+ tevreden klanten

  Ben jij de volgende?